HR | re-integratie | inzetbaarheid | training&coaching

HR | re-integratie | inzetbaarheid | training&coaching

Als coach is het fijn om zelf ook af en toe gecoacht te worden. Hiervoor wend ik me graag tot Linet. Ze neemt de tijd om een situatie helder te krijgen en stelt precies die vragen die me duidelijk maken hoe ik me in die situatie wil opstellen.
Linet is daarin heel direct, met een groot gevoel voor humor. Ze zegt niet wat je wilt horen, maar wat je moet horen. Met respect en vooral vanuit een grote betrokkenheid.
Met haar aanpak zet ze me in mijn kracht. Nee, zet ik mezelf in mijn kracht. En juist dat is weer háár kracht.

31 augustus 2015, Caroline Verdonk was een klant van Linet Warburg

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *