Vraag en Antwoord

Q       Je homepage en website titel geeft de indruk dat je alleen voor vrouwen werkt, klopt dat?

A       Nee ik werk ook met mannen (zie aanbevelingen training klantvriendelijkheid 2015). Omdat ik zelf in mijn ontwikkeling de laatste jaren giga uitdagingen heb gehad, wil ik graag vrouwen helpen die dat herkennen. Vanuit mijn ervaring (wat wel en wat niet werkte) help ik ze snel weer Prachtig Krachtig te zijn.

 

Q     Vanuit welke achtergrond werk je?

A       Na 18 jaar als verpleegkundige te hebben gewerkt (o.a bij 5000 bevallingen geholpen), trok de geestelijke en bewustwordingskant mij meer. Studeerde filosofie en theologie en studeerde af in organisatiekunde. Altijd met het idee dat mensen bevrijd moeten kunnen worden van wat hen tegenhoudt om een gelukkig leven te leiden en het werk te kunnen doen wat ze leuk vinden en (ook meestal) goed in zijn.

Altijd bijgeschoold in nieuwste inzichten zoals: o.a The Work van Byron Katie, gedachtengoed van Abram/ Esther Hicks, Deepak Chopra, Eckart Tolle, Cursus in Wonderen, Oosterse filosofische stromingen zoals Advaita Vedanta.

 

Q       Werk je in trainingen of individuele gesprekken?

A       Ik geef trainingen, workshops en individuele coaching.

Ook ontwikkel ik steeds nieuwe diensten, die ik op de website zal aangeven

 

Q       Waar werk je?

A       Coaching, Training en VIP dagen meestal in Amersfoort, midden NL. Ook geef ik wandelcoaching in de omgeving Baarn/Soest en coaching kan ook plaatsvinden op golfbaan Naarderbos. Op verzoek ook in andere plaatsen.

 

Q       Mijn vraag staat er niet bij, wat nu?

A       Onder de knop Contact vind je een contactformulier. Stuur me je vraag en ik beantwoord hem graag.